TheraVine ™ Huidverbeterende behandelingen

Algemeen

Boumans Beauty Schoonheid- en Pedicurepraktijk Ridderkerk GezichtsbehandelingU kunt bij mij terecht voor een huidverbeterende en diverse verzorgende gezichtsbehandelingen. Uw huid wordt tijdens de behandeling voorzien van de juiste voedingstoffen om zo de conditie van uw huid te verbeteren. Tijdens een gezichtsbehandeling worden uw wenkbrauwen geëpileerd en onzuiverheden (mee-eters, gerstekorrels) verwijderd.
Ik adviseer u graag over de diverse behandelingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Appetizer

45 minuten €42,50

Geschikt voor ieder huidtype, voor een comfortabele zacht aanvoelende huid

Reiniging, peeling, epileren, Grapeseed exfoliatie, drukpuntmassage met pinotage face oil, hydraterend gelmasker, hydraterend ooggel, dag- of nachtcrème.

 


 

Hydrating Basis

75 minuten €60,50

Een behandeling met een diep hydraterende werking voor de huid

Reiniging, enzyme peeling, epileren, drukpuntmassage met Pinotage face oil, ooggel, lymfedrainage met mango facebalm, massage gezicht, hals en decolleté, masker, handmassage en dag- of nachtcrème.

 


HydraVine ™

75 minuten €66,50

Een behandeling voor verbetering van elasticiteit en stevigheid van de huid

Reiniging, enzyme peeling, epileren, drukpuntmassage met Pinotage face oil, ooggel, face serum, lymfedrainage met mango facebalm, massage gezicht, hals en decolleté, Chardonnay grapevlies masker, handmassage en dag- of nachtcrème.

 


HydraVine ™ de Luxe

90 minuten €74,50

Intensieve vochtherstelling en verbetering van elasticiteit en stevigheid

Reiniging, enzyme peeling, epileren, drukpuntmassage met Pinotage face oil, oogserum, faceserum,l ymfedrainage met mango facebalm, crèmemasker, massage gezicht, hals en decolleté, Chardonnay grapevlies masker, handmassage, oogcrème en dag- of nachtcrème.

Deze luxe anti-aging facial werkt zeer intensief vochtherstellend en verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Herstelt de beschermde filmlaag van de huid door het revolutionaire collageen vliesmasker doordrenkt met Hyaluronzuur,. Deze behandeling werkt zeer intensief vochtherstellend en anti-aging. De actieve ingrediënten werken nog 3 weken door.

 


Anti -Aging Booster

45 minuten €45,-

Een hele fijne behandeling om diepe lijntjes en rimpeltjes als gevolg van expressie en leeftijd te verminderen door het gebruik van gespecialiseerde boosters en serums.

 

Reiniging, peeling, epileren , ampul, serum, masker, drukpuntmassage met Pinotage face oil, gezicht- en oogserum, oogcrème en collageencrème.

 


UltraVine ™ Advance

90 minuten €79,50

Een gespecialiseerde anti-aging behandeling voor zowel het gelaat als de handen

Reining, epileren,hydraterende ooggel, exfoliatie door middel van intensive glycolzuurpeeling 70% wordt zowel op het gezicht als de handen aangebracht, oxygenating vine serum, massage van gezicht, nek en decolleté met mango face balm, collageen masker, aanbrengen collageen serum en massage van de handen met massage crème, oogcrème, serum, dagcrème

Zal de huid zichtbaar veerkrachtiger maken, polijsten en opfleuren zodat ze glanst en straalt.

 


Micro-needling

75 minuten €89,50
Kuur van 4x behandelingen die wekelijks plaatsvinden €285,-

Boumans Beauty Schoonheid- en Pedicurepraktijk Ridderkerk Behandeling Derma
Minder littekentjes of vlekjes en een stevige huid, dat is wat we kunnen bereiken met micro-needling. Door het creëren van kleine verticale gaatjes in de huid wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Er wordt gewerkt op het zelfherstellend vermogen van de huid en brengt de aanmaak van collageen opgang, hierdoor ontstaat huidverbetering.

 

Wanneer kan Micro-Needling toegepast worden:

• bij onregelmatigheden in de huid, ontstaan na acne
• bij oudere of voortijdig verouderde huid
• bij een vale en/of een verslapte huid,
• oppervlakkige rimpels en vlekjes.
• oppervlakkige littekens
• ongelijkmatige huidskleur of hyperpigmentatie
• zonbeschadigde huid
• bij vergrote poriën

 

Resultaat na de behandeling:

Boumans Beauty Schoonheid- en Pedicurepraktijk Ridderkerk Derma voor en na• Het verstevigt en versterkt de huid, zodat fijne lijntjes verminderen
• Verbetert zichtbaar milde littekens
• Huidverjonging met verbeterde vitaliteit een stralendere huid
• Verbetert de algehele huidconditie
• Maakt de huidskleur gelijkmatiger en verbetert hyperpigmentatie

 

De behandeling duurt 75 min. en bestaat uit:

 

1. Reiniging
2. Peeling
3. Micro-needling behandeling
4. Masker voor langdurige hydratatie, de huid wordt versterkt en herstelt
5. Balm voor het leggen van een filmlaagje op de huid voor optimaal herstel na de behandeling
6. Aanbrengen Zonbescherming

 

Met de speciale Dermapen worden hele kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. De diepte van de kanaaltjes is afhankelijk van het gebied en het resultaat wat we met de behandeling willen behalen. Tijdens de behandeling wordt een serum met voedingsstoffen in de huid gebracht.

 

Het serum van TheraVine™ wat gebruikt wordt bij de micro-needling, verbeterd de elasticiteit, stevigheid en dichtheid van de huid.
• er ontstaat een gladdere en zachtere huidstructuur

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie. Optimaal resultaat behaal je door een kuur te doen van 4 behandelingen waarbij er wekelijks een behandeling plaatsvindt. Om het resultaat te behouden is het aan te raden om de behandeling elke 4 weken te herhalen.

 

Na de behandeling:

 

Boumans Beauty Schoonheid- en Pedicurepraktijk Ridderkerk VliesmaskerHet uiteindelijke resultaat van de behandelingen is pas na enkele maanden volledig zichtbaar. De huid heeft namelijk tijd nodig voor de aanmaak van collageen en elastine. De huid ziet er dan weer stralend uit, voelt steviger en oppervlakkige littekentjes, vlekjes en rimpels zijn vervaagd.

 

 

 

 

 

 

 


MelanoVine ™

75 minuten €68,50

 

Voor het verhelpen van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acne littekens, zonnevlekken.

 

Reiniging, exfoliatie door middel van intensive glycolzuurpeeling 70%, epileren, masker, massage decolleté, nek en schouder, VitaVine booster face masker, drukpuntmassage met Pinotage face oil, oogcrème en dag- of nachtcrème.

 

Uniek oplichtende, verhelderde behandeling voor de gestreste en/of onregelmatige huidskleur en pigmentatie.

 


TheraVine Mature Facial

75 minuten €56,50

 

Voor alle huidtypen die een diepte reiniging nodig hebben. Ideaal voor de gecombineerde en vette huid.

 

Een gezichtsbehandeling uitgevoerd om de huid te verstevigen en zichtbaar de veerkracht te verbeteren en de rimpels glad te strijken. Uw huid ziet er rustig uit, egaal met een stralende teint.

 


Intensive exfoliant

75 minuten €58,-

 

Voor de ongelijkmatige, vette en probleemhuid met fijne lijntjes, acne, littekentjes en  alle huidtypen die verjonging nodig hebben.

 

Reiniging, huidanalyse, exfoliatie door middel van intensive glycolzuurpeeling 70%, hydraterend gelmasker, epileren, HydraVine polyphenol face serum, oogcrème, dag- of nachtcrème.

 

Intensive maar veilige glycolzuurpeeling, het verbetert de celvernieuwing  van de huid en fijne lijntjes worden verzacht. De huid krijgt een gladdere en frisse uitstraling.